Aanbod: interieuradvies van studenten Interieur Design & Styling voor uw kerkgebouw!

27-10-2021, Hogeschool Saxion | Wanneer we het over religieus erfgoed hebben, gaat het om plekken vol van betekenis, herinnering en beleving. Deze markante gebouwen en bijzondere interieurs met vaak karakteristieke architectuur zijn van waarde, als gebouw en als ontmoetingspunt, en verdienen een toekomst.

Daarom gaan onze studenten in het derde jaar van hun opleiding Interieur Design & Styling (Jan des Bouvrie Academy) aan de Hogeschool Saxion te Deventer in ontwerpteams aan de slag met de transformatie van religieus erfgoed. 

Onze studenten willen hun kennis van ruimtelijk vormgeven – met respect voor de historische en architectonische waarden van het gebouw én de gemeenschap – heel graag inzetten. Op deze manier werken studenten met een frisse en onbevangen blik mee aan de toekomst!

Wij komen graag in contact met kerken of initiatiefnemers uit heel het land die nadenken over neven- of herbestemming van hun kerkgebouw, die bereid zijn hun gebouw open te stellen voor denkkracht van buiten en die in de periode eind augustus 2022 t/m januari 2023 in de gelegenheid zijn studenten te woord te staan. Per 29 augustus 2022 start een nieuwe lichting derdejaars studenten. Mocht jij of iemand die je kent behoefte hebben aan meedenkkracht, neem dan contact met ons op!

Ben je benieuwd wat onze studenten kunnen betekenen?

Stuur dan een mail naar Kristel van Genugten, Semestercoördinator Herbestemming Religieus Erfgoed: c.a.p.g.vangenugten@saxion.nl