Oproep aan onze lezers: meld wat u mist!

10-07-2024 | Het programma Toekomst Religieus Erfgoed is een samenwerkingsverband van acht landelijke partners die zich met hart en ziel inzetten voor het behoud en de toekomst van religieus erfgoed. Alle acht partners houden hun achterban op de hoogte van het laatste nieuws en relevante informatie over religieus erfgoed. Maar er is altijd ruimte voor verbetering!

Daarom heeft de VBMK onderzoeksbureau Arcadis ingeschakeld om te onderzoeken hoe de verschillende programmapartners communiceren met hun achterban en in hoeverre dit aan de behoeften voldoet.

En hier komt ú in beeld! Meld u aan voor het online interview en praat mee over hoe wij onze communicatie kunnen verbeteren. Leest u onze nieuwsbrief? Kunt u alles makkelijk vinden op onze website? Wat mist u in onze kennisbank?

De VBMK werkt momenteel aan een nieuwe website. Ook de kennisbank wordt geheel herzien. Uw tips komen dus meteen van pas!

Het interview zal 30-45 minuten duren. Het heeft de voorkeur dat twee mensen van uw organisatie er samen aan deelnemen.

Meedoen? Stuur uiterlijk 21 juli een bericht naar info@vbmk.nl en vermeld: uw naam, organisatie en contactgegevens. Arcadis zal rechtstreeks contact met u opnemen om het interview in te plannen.

Het onderzoek wordt gefinancierd door de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Ook de achterban van de andere TRE-partners zijn betrokken bij het onderzoek.