Training: Nieuwe vrijwilligers werven

10 oktober 2023 om 09:30

Door: Cultuur Oost en Erfgoed Gelderland
Dinsdag 10 oktober 2023
09.30 – 16.30 uur
Locatie: ntb

Is jouw organisatie op zoek naar nieuwe vrijwilligers maar lukt het niet om deze te vinden? Schrijf je dan in voor de training ‘Nieuwe vrijwilligers in drie stappen’. In deze training ga je jouw organisatie opnieuw ‘ontdekken’ door de ogen van potentiële vrijwilligers. Na afloop heb je:

  • Handvatten om andere groepen mensen aan te spreken en te enthousiasmeren voor vrijwilligerswerk bij jouw organisatie.
  • Inzicht in welke factoren in de vrijwilligersreis (customer journey) ervoor zorgen dat potentiële vrijwilligers afhaken of juist overtuigd raken
  • Een concrete, wervende vrijwilligersvacature die aansluit op de motivaties van jouw beoogde doelgroep die je direct kunt gebruiken
  • De kennis en ervaring in huis om op een andere, innovatieve manier te kijken naar jouw organisatie en vrijwilligerswerk.

Kortom, je leert hoe je jouw eigen organisatie aantrekkelijker, toegankelijker en bekender kunt maken voor nieuwe mensen.

U doet met twee mensen uit uw organisatie mee aan de training. Bij voorkeur maakt één van u onderdeel uit van het bestuur en denkt strategisch na over hoe nieuwe vrijwilligers verwelkomd kunnen worden in de organisatie. De andere deelnemer gaat graag praktisch aan de slag met de nieuwe plannen voor vrijwilligerswerving.

Meer informatie en aanmelden: Cultuur Oost